TheaterProdukties

glamour LoutjeActrice Loutje Bosch begon in 1993 met haar THEATERPRODUKTIES.
Na diverse theater- en clownstrainingen in binnen- en buitenland (o.a. Luc de Smet, Nader Farman, Il Colombaioni-clowns, Mimeschool Amsterdam) heeft zij zich gespecialiseerd in het maken van kindertheater (LaVioLou-serie; Nel de PleeDell en diverse typetjes). Maar ook het presenteren van bijvoorbeeld de Opening van het nieuwe theaterseizoen van een cultureel centrum (De Hofnar, Valkenswaard) en het floormanagement van een congres (Universiteit Tilburg) neemt ze voor haar rekening in haar gedaante van Loesch...!.
THEATERPRODUKTIES zet zowel vaste voorstellingen neer als animaties voor een feest, speciaal samengesteld uit een vaste kern van spelers. Ook het maken van gelegenheidsteksten op bestaande liedjes hoort tot de mogelijkheden.

Opdrachtgevers waren o.a. in willekeurige volgorde:
Festival Mundial; Clownsfestival Kijkduin; de Efteling, Ikea; Amnesty International; Cinekid Festival; Bibliotheek Utrecht/Overvecht; CineKidFestival Amsterdam; Theaterfestival Boulevard; Universiteit Tilburg; Jong Tilburg Zingt; Gemeente Tilburg; Karin Bruers Management; La Promesse Groep; CiST Tilburg; Artiestenburo Giel van Dam; Artiestenburo Totaaltheater; Theaterfestival De Parade; Theaterfestival Sonsbeek Avenue, Arnhem; Basisscholen Tilburg en omstreken, maar ook basisscholen in den lande, bv. Friesland, Zeeland, Utrecht, Limburg, Rotterdam, Dordrecht.... .